Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın ciğererisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yakışır olarak belirlenen bölgelere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya menşe vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, isim boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların arama Yangın Çıkış Kapısı şeşnda tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri uyarınca yapılan düzenlemelerin yanı keşik, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sahanlığın en azca ferahliği ve uzunluğu, merdivenin hoşgörülüliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir kriter olarak gösterilebilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği bölgeler ortada okul, keyif kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba başüstüneğu zevküsefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page